Hoe Stuur ik Google Drive Bijlagen in een Gmail-Account?

Doe je je best om Google Drive-bijlagen in je Gmail-account te verzenden? Maar u kunt niet hetzelfde voor elkaar krijgen omdat u niet weet hoe u het correct moet doen? Nu je eindelijk hebt bereikt waar je zou moeten zijn, zul je zeker leren hoe je het proces met succes kunt voltooien. Het enige dat u hoeft te doen, is een paar stappen doorlopen en u bent binnen de kortste keren klaar. Als je echter andere problemen of technische problemen hebt, hoef je alleen maar contact op te nemen met het team van professionals dat alleen op Gmail Bellen Belgie staat, die op elk moment wachten om de gebruikers van Gmail te helpen en eventuele kosten.

Volg de onderstaande stappen om Google-bijlagen gemakkelijk te kunnen verzenden met uw Gmail-account:

 Het eerste dat u moet doen, is op uw computer gaan en vervolgens Gmail openen.
 Daarna moet u linksboven in het huidige scherm op de optie ‘Opstellen’ klikken.
 U moet dan ook op de optie ‘Google Drive’ klikken.
 Als je daarmee klaar bent, moet je de bestanden selecteren die je wilt bijvoegen.
 En dan, helemaal onderaan de huidige pagina, moet u beslissen hoe u uw geselecteerde bestand wilt verzenden.
• De Drive Link – deze functie werkt voor alle bestanden die zijn opgeslagen in de Drive zelf, inclusief de bestanden die zijn gemaakt met Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties of Formulieren.
• Dan heb je de bijlage – dit werkt alleen voor bestanden die niet zijn gemaakt met Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties of Formulieren.
 Eindelijk, eindelijk, hoef je alleen maar op de knop ‘Invoegen’ te klikken.

Nadat je het bovenstaande proces hebt doorlopen, zou je helemaal klaar moeten zijn met je Gmail-account en we hopen dat de stappen je hebben geholpen. Als je echter problemen of kleine bugs tegenkomt, hoef je alleen maar te ontspannen en meteen een Bellen Gmail Telefoonnummer te geven. En dan zullen de ter beschikking gestelde technici u de beste oplossingen bieden die effectief vereist zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *