Hoe De Beveiliging Van uw E-mails in Gmail Account Controleren?

Probeert u de beveiliging van uw e-mails in uw Gmail-account te controleren? Dan ben je misschien op zoek naar een goede begeleiding, toch? Je krijgt zeker hetzelfde gedaan in een mum van tijd als je de juiste plek hebt bereikt. Heeft u echter andere vragen, neem dan contact op met Gmail Klantenservice Telefoonnummer Belgie . En de experts staan ​​klaar om u direct te helpen. Hieronder volgen de genoemde stappen, om te beginnen het proces.

De berichten die u verzendt:

 U moet op uw computer gaan en vervolgens inloggen op uw Gmail-account.
 Daarna, in de linkerbovenhoek van het scherm, moet je klikken op de optie ‘Opstellen’.
 En dan moet u in het veld ‘Aan, Cc of Bcc’ het e-mailadres van uw ontvanger invoeren.
 Vervolgens, aan de rechterkant van het e-mailadres van de ontvanger, zoekt u naar het pictogram ‘Geen TLS’.

Opmerking: als u nu het pictogram ‘Geen TLS’ niet ziet, kan het zijn dat het bericht niet is beveiligd door codering. Verstuur dus geen vertrouwelijke documenten, zoals; belastingformulieren of contacten naar dat specifieke e-mailadres.

Dit als voor de berichten die u ontvangt:

 U moet zich eerst op uw computer aanmelden bij uw Gmail-account.
 Vervolgens moet je een bericht openen.
 En dan moet je direct onder de naam van de afzender zoeken naar het pictogram ‘Geen TLS’. En als dit wordt gezien, betekent dit dat het bericht mogelijk niet wordt beschermd door codering.

Weet waarom sommige e-mails mogelijk niet versleuteld zijn;

 Om deze beveiligingstool te laten werken, moeten de e-mailproviders van eindgebruikers, de afzender en de ontvanger altijd de TLS gebruiken. En om hetzelfde te leren, hoeft u alleen maar contact op te nemen met de experts.

Nu u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande procedure, zou u er goed aan moeten doen om met uw Gmail-account te gaan. Maar als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar een Bellen Gmail nummer op te geven wanneer u maar wilt. Je wordt begeleid door de meest in aanmerking komende technici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *